banner
 

română english francais russian italiano

 
Google  
 
 
   
free counters  

 

 

 

Bine ati venit pe site-ul Costulenilor! 

    De acum puteti accesa si noua versiune a site-ului Costleni.com (apasati aici pentru a o vizualiza). Fiind o versiune de test e posibil sa intimpinati probleme la accesarea unor pagini, insa lucram asupra tuturor erorilor, astfel incit sa avem cit mai curind un site functional 100%.
    Principalele imbunatatiri sunt:


    Urmatoarele functii, vor fi crearea unor pagini de anunturi gratuite, si bineinteles inlocuirea forumului public, cu unul nou, propriu site-ului.

    Va doresc lectura placuta, si va astept cu sugestii!!!

   Din anul 2007 incercam sa redam amintirile frumoase ale celor care au plecat in strainatate sau sunt la studii departe de localitatea natala si sa-i punem in legatura directa cu cei ce au ramas in sat.
   Dorim, prin intermediul acestui nou instrument de comunicare, sa va punem la dispozitie informatii despre sat, despre noi si despre tot ce are legatura cu regiunea noastra.

  Stim ca fiecare dintre dumneavoastra are propria viziune despre ceea ce se intimpla in satul natal, sau poate aveti o sugestie, un gind pe care sa-l impartasiti intregii comunitati, de aceea venim in intimpinare si va asteptam cu detalii despre acesta pentru a putea trezi opinia publica si oferi solutii.

    Pentru un site actualizat Óncontinuu participarea dumneavoastra este indispensabila. Va asteptam pe forum-ul site-lui la rubrica corespunzatoare sau trimiteţi un e-mail la următoarea adresă: info@costuleni.com

  De asemenea, puteti contacta direct administratorii sau moderatorii la adresele de e-mail din rubrica Contacte
   Toate sugestiile referitoare la site vi le puteti expune aici. Iar daca intimpinati probleme la inregistrarea pe forum, consultati rubrica Ajutor, sau scrieti un mesaj pe info@costuleni.com

   Situat la 18 km de orasul Ungheni, satul Costuleni se află în lunca Prutului, oferind cu generozitate frumusetea peisajelor, prospetimea aerului, dulceaţa apelor, bogăţia pământului, căldura sufletească…
   Localitatea se întinde pe 2911 hectare şi numără aproximativ 3 500 de locuitori, dintre care, oficial, doar 200 sunt plecaţi la muncă peste hotare.
   În sat activeaza 27 agenţi economici. Astfel, în cazul în care aţi ajuns la Costuleni cu maşina şi nu mai aveţi combustibil în rezervor, nu vă faceţi griji pentru ca la Costuleni găsiţi şi o staţie de alimentare cu petrol. De asemenea, în sat mai funcţionează două oloiniţe, o moara de grau, BMV- materiale de construcţii şi produse de uz casnic, trei baruri, o alimentară, 15 magazine mixte şi o saună.
   Dacă este să ne referim la datele statistice, în 2007 în Costuleni s-au nascut 41 de copii, au decedat 24. Şi numărul căsătoriilor a crescut. Dacă în 2006 au avut loc 20 de căsătorii, în 2007 numarul a crescut până la 35. Pentru anul 2008, însă, sau depus deja 40 de cereri de căsătorii.
   Dar mai mult decât cifrele, ne vorbesc tradiţiile unei localităţi. Cine nu a auzit de Sârba Costulenilor? E de ajuns sa dansezi o singură dată această sârbă şi vei întelege caracterul celor din Costuleni.

  Satul Costuleni a mai avut şi are o tradiţie foarte vastă în sport, dând pe arena sportului Moldovenesc mulţi sportivi de valoare, printre cei mai cunoscuţi este D-ul Octavian Ţicu care a reuşit să atingă şi culmele jocurilor olimpice, la acest capitol ar fi trebuit sa facem o pagină aparte dedicată sportului costulenian în general.

   Pagina oficială a echipei FC Costuleni.

 

 

 

 

 

 

bine ati venit
popular
plopii
f4
f5

 

 

© All rights reserved Costuleni.com
 
0      
trimite SMS orange
trimite SMS Moldcell trimite SMS Unite Pro TV Moldova ziarul local Unghiul Makler Ziarul De Garda ziarul Timpul
Trimite un SMS ProTV Chişinău ziarul Unghiul ziarul Makler Ziarul de Gardă ziarul Timpul