banner
 

română english francais russian italiano

 
Google  
 
 
   
free counters  

 

 

 

 

Ştiri Locale

 

Aviz 15 mai 2011.

Grupul de initiativa, constituit la adunarea generala din 6 aprilie, invita localnicii sa participe activ la adunarea din 15 mai 2011, ora 14.00, care va avea loc in incinta casei de cultura.

Citeste mai departe.....


Comunicat de presă.

Ministerul Educaţiei şi Tineretului anunţă concurs pentru ocuparea posturilor vacante de directori ai următoarelor instituţii de învăţămînt preuniversitar (licee) din republică:

Citeste mai departe.....


fmf

 

După rezultate excelente în Divizia B, echipa F.C. Costuleni a început să joace în divizia A unde are adversari foarte puternici. Pe data de 8 august 2009 F.C. Costuleni a susţinut primul joc în Divizia A împotriva echipei CF Intersport-Aroma,

Citeste mai departe si priveste rezultatele echipei F.C. Costuleni...

    31 mai 2009, o zi ce va intra în istoria satului Costuleni, pentru prima data în istoria satului echipa de fotbal F.C. Costuleni s-a clisificat pe primul loc în divizia B Nord a campionatului Republicii Moldova.

Citeste mai departe.....

 

15  iunie 2008
Costulenenii mai fac un  pas spre Europa.
  În data de 15 iunie, cetăţenii satului Costuleni au avut parte de o zi cu semnificaţie dublă.
Prima e că în satul Costuleni s-a sărbătorit ca în fiecare an, duminica mare.
Dar cel mai important moment pentru cetăţenii satului nostru a fost deschiderea noului drum ce leagă satul vechi de satul nou, adică de la biserică pînă la şcoală. 
Citeşte mai departe şi priveşte imaginile video...

 

   3 dec 2007 
   Trei persoane au decedat şi două au fost traumatizate în rezultatul unui tragic accident de circulaţie, în care au fost implicate două autoturisme. Impactul s-a produs ieri seara pe traseul Ungheni – Măcăreşti – Bărboieni.  

 

  23 noiembrie 2007 
  Pe sectorul Costuleni, deservit de lucrătorii medicali C.S. Costuleni, în luna august 2007 s-a luat la evidenţă Tătăruş Mariana a.n. 1984, cu doi copii minori - Creţu Mihail a.n. 2002 şi Voicu Serghei a.n.2007. Anterior au locuit în s.Măcăreşti. La vizitele lucrătorilor medicali la domiciliu de mai multe ori s-au găsit copiii lăsaţi fără supravegherea mamei, bolnavi şi nealimentaţi.
Citeşte mai departe....

 

   Pe 3 septembrie 2007 în satul nostru Costuleni sa auzit din nou primul clopoţel, poate că nu a fost ca cum a fost pe vremea noastră dar e plăcut să auzi că a început şcoala. 
Citeşte mai departe....

   La 25 aug 2007 in satul Costuleni sa serbat Închiderea Sezonului Sportiv, Limba Noastra si Ziua Independentei. În cadrul acestor sărbători au fost diferite manifestaţii de genul: fotbal, volei, ridicarea greutăţilor, tragerea funiei, şah ş.a. 
Citeşte mai departe....

 

 

 

bine ati venit
popular
plopii
f4
f5

 

 

© All rights reserved Costuleni.com
 
 
trimite SMS orange
trimite SMS Moldcell trimite SMS Unite Pro TV Moldova ziarul local Unghiul Makler Ziarul De Garda ziarul Timpul
Trimite un SMS ProTV Chişinău ziarul Unghiul ziarul Makler Ziarul de Gardă ziarul Timpul